Det här företaget är experter på god fika

Om du är fikasugen och söker ett bra konditori i Munkfors har jag det perfekta stället för dig, det är ett konditori som kan ge dig gott fika och ett bra bemötande. Jag har själv fått jättebra hjälp av dem när jag skulle ha kalas för min son och var i behov av god fika.

Jag har aldrig varit den föräldern som bakar massa gott till mina barn, vilket har lett till att jag för det mesta köper färdigt när det vankas fika här hemma. Förra helgen skulle vi ha kalas för min son som fyllt 11 år, jag vet att fika på ett barnkalas är obligatoriskt och började få panik eftersom jag rent av sagt suger på att baka. För att kunna bjuda på god fika fick jag söka upp ett konditori i Munkfors som kunde hjälpa mig med mitt problem. Jag vände mig till citykonditoriet i Sunne AB för att jag visste att man kunde få en specialbeställd tårta hos dem och en liten fågel viskade i mitt öra att de var experter på gott fika. Min son fick själv bestämma hur han ville att hans tårta skulle se ut och därefter kunde konditoriet leverera en tårta efter de önskemålen. Eftersom jag ändå beställde tårtan därifrån passade jag på att köpa lite annat fika som jag kunde bjuda på också, allt från bullar till småkakor. Detta gjorde att jag fick mer tid att lägga på annat till kalaset, mer fritid att spendera på ett bättre sätt. Jag fick en nöjd son och nöjda gäster, allt pågrund av detta konditori i Munkfors. Jag kan även nämna att tårtan vi beställde verkligen stod i stålkastaren, det var en tårta som blev mycket bättre än våra förväntningar.