Testa på thaimassage!

Nu är det äntligen dags för ett nytt inlägg. Det har vart mycket att göra denna veckan och därför har uppdateringen vart väldigt kass, men nu kommer jag med ett inlägg och jag hoppas att ni tycker om det. Jag kommer bara berätta vad jag har gjort idag. Jag gick på thaimassage i Sala hos Djäkne Massage & Sol och det var en behövlig massage kan jag meddela er.

Jag tycker om att gå på massage och det får mig att bli väldigt avslappnad och lugn i både kropp och själ efteråt, men jag har har aldrig provat på thaimassage innan som jag gjorde idag. Innan har jag alltid gått på ett annat ställe som har avslappningsmassage, men jag ville testa på något nytt och gå på thaimassage i Sala hos Djäkne Massage och det var en helt annan upplevelse måste jag säga. Det var helt annorlunda mot avslappningsmassage men jag njöt väldigt mycket och jag kommer verkligen gå på thaimassage i Sala flera gånger. Den närmsta beskrivning som jag vet enligt mina tankar är att det var en blandning av yoga och akupressur ungefär och man körde igenom hela kroppen. Jag hade ingen aning om vad jag gav mig in på, men som sagt blev jag mycket positivt överraskad och det var det skönaste jag har vart med om inom massageväg. De var mycket duktiga och erfarna och det märktes i behandlingen och därför ska de få en guldstjärna av mig. Jag kommer naturligtvis gå dit för en till massage och jag tycker även att ni ska gå till Djäkne Massage & Sol om ni har möjligheten. Nu ska jag avrunda detta inlägg, men vi ses som vanligt på söndag så ni får ha det bra tills dess, hej då.